Det är många som skulle vilja utveckla sitt sexliv, men inte riktigt vet vad första steget skulle kunna vara. Att bära sexiga underkläder kan vara ett fantastiskt sätt att få upptäcka sin lust och att få känna frihet, och för de flesta är det heller inte så långt utanför komfortzonen att pröva. Därför kan just underkläder vara ett bra sätt att börja utforska sin sexualitet och vad man tänder på. Detta kan ge flera nycklar till vilka saker man vill prova på framöver, men också bygga upp en självkännedom och få en att lära känna sina gränser, vilket är minst lika viktigt.

Testa fyra steg till en flirtig förförelse

  1. Förvarna din partner om att det kommer finnas en överraskning när hen kommer hem idag. Se till att hen förstår att det inte är läge för en tur på stan efter jobbet, och se också till att du har en liten stund för förberedelse.
  2. Skapa lite stämning hemma! Sätt på soft musik och landa i nuet. Dimma ner lamporna, tänd lite ljus och kanske rökelse. Njut av stunden.
  3. Ta på sexiga underkläder som känns bra att bära och som framhäver de vackraste delarna av kroppen. Njut av känslan av spets och silke mot huden, och hur det kommer att kännas att bli berörd av en partner. Göm sedan underkläderna under t.ex. en morgonrock eller liknande.
  4. Om det känns någorlunda bekvämt — gör en klassisk strippscen till musiken när partnern kommer hem (helst efter att hen stängt dörren bakom sig). Eller låt helt enkelt morgonrocken falla till golvet vid ett väl valt tillfälle.

Smickra figuren med sexiga underkläder i exklusiva material

Både män och kvinnor brukar uppskatta tanken på att lägga till sexiga underkläder i olika intima sammanhang. Genom att klä sig i exklusiva material som framhäver kroppens former upplever många kvinnor dessutom att de känner sig starka och sexiga, vilket kan göra att man tar för sig mera, såväl i sängen som i resten av livet. När kvinnor känner sin styrka och femininitet kan ingenting stoppa dem!

Henrietta Holmgren
Senaste inläggen av Henrietta Holmgren (se alla)
Profilbild

Written by

Mina områden är kultur och samhälle. Dessutom har jag ett stort intresse för shopping och fynd online! I mina artiklar går det att få senaste nytt såväl som recensioner eller jämförelser av produkter och varor. Titta gärna i mina poster!