Alla hörlurar med mikrofon är inte skapta lika

När du använder hörlurar med mikrofon kan du ringa telefon- och videosamtal och kommunicera i bägge riktningar. Dessa lurar kan även användas när du spelar dator- eller tv-spel och vill kunna kommunicera med andra spelare. Det är faktiskt väldigt vanligt idag att hörlurar är utrustade med en mikrofon. Detta gäller såväl mindre hörsnäckor som större headsets.

Som vi har nämnt kan du alltså med enkelhet använda dem för att ringa samtal oavsett vilken enhet du använder. Du kan göra detta på såväl din mobiltelefon som på din dator samt på andra slags enheter. De kan nämligen anslutas till de flesta digitala enheter, portabla som stationära.

Med det sagt är långt ifrån alla hörlurar med mikrofon skapta lika. De är helt enkelt inte lika bra utan varierar när det kommer till kvaliteten. För även de lite dyrare modellerna kan faktiskt göra dig besviken genom att leverera en sämre kvalitet på mikrofonljudet. Eller så är den trådlösa anslutningen kanske inte full stå stabil som du hade önskat. Därför är det viktigt att sålla agnarna från vetet och välja ut de allra bästa lurarna för ditt ändamål.

Några exempel på bra hörlurar med mikrofon

Det finns mycket som har hänt på hörlursfronten på sistone. Till exempel har Apple nyligen tillkännagivit sina nya AirPods 3, vilket är den nya versionen av de populära hörsnäckorna. Dessutom har Bose lanserat en uppgraderad variant av sin flaggskeppsserie genom lanseringen av Quiet Comfort 45. Som om inte detta vore nog har även Jabra Elite 7 Pro börjat leta sig in på butikshyllorna runtom i landet.

Med det sagt behöver du inte nödvändigtvis köpa de allra nyaste och dyraste lurarna på marknaden. Det finns nämligen många bra alternativ att välja mellan, såsom dessa:

  • Bose QuietComfort 35 II
  • SteelSeries Arctis 7
  • Sony WH-1000XM4
  • Audio-Technica 8PHS1
  • HyperX Cloud Revolver S

Dessa fem exempel på hörlurar med mikrofon uppfyller förväntningarna hos de allra flesta konsumenter. Detta vågar vi påstå efter att ha googlat runt för att skanna av marknaden. Vi har även personliga erfarenheter av vissa av ovan nämnda produkter. Så kolla runt lite du också och välj de lurar som du gillar bäst!

Henrietta Holmgren
Senaste inläggen av Henrietta Holmgren (se alla)
Profilbild

Written by

Mina områden är kultur och samhälle. Dessutom har jag ett stort intresse för shopping och fynd online! I mina artiklar går det att få senaste nytt såväl som recensioner eller jämförelser av produkter och varor. Titta gärna i mina poster!