Köpa underkläder

Det har aldrig varit enklare att handla nya kläder än vad det är idag. Man måste inte längre bege sig till en vanlig butik för att finna plaggen som man kommer att trivas med. Inte ens då det handlar om de mest intima kläderna för numera så kan man köpa underkläder online och det till riktigt bra priser. I webbutikerna så kan man säga att det ständigt råder kampanjdags, i varje fall om man jämför med de priser som ges i vanliga butiker. Här är 5 tips för den som ska köpa BH, trosor, boxershorts och andra intima plagg på nätet.

Välj rätt storlek

Det här kan låta självklart men då du ska köpa en present så kanske du tänker att det alltid är Medium eller storlek 38 som gäller. Var noga med att ta reda på storlekar för ett visst märke och modell. Då du handlar åt dig själv så kan du alltid följa de anvisningar som ges för att komma fram till rätt mått. Många underklädersbutiker ger latmaskar där man lätt kommer fram till vad som kommer att passa bäst.

Handla med bra villkor

Handla underkläder online från en svensk butik som ger dig villkor som du förstår. Det är inte smart att stirra sig blind på priset och glömma bort att man även behöver säkerhet i form av regler som gör det möjligt att skicka returer eller att överklaga en produkt som inte håller måttet. Ta även reda på om du ska betala för frakten eller om detta ingår i priset.

Dra nytta av kampanjer

Kampanjer dyker alltid upp och dessa ska du dra nytta av. Om du ser att din favorit BH säljs för halva priset så köper du förstås två exemplar eller fler på en gång. När det reas på nätet så blir det billigt och då ska man passa på!

Beställ i god tid

Om du ska köpa underkläderna som present eller för ett visst tillfälle så är det också viktigt att du är medveten om leveranstider så att du kan beställa i god tid. En svensk butik kan ha ett lager i ett annat land, och då kan det ta fler dagar innan dina underkläder har kommit fram. Fråga när du kan räkna med att få din leverans och lägg till några dagar till för att vara på den säkra sidan.

Be om nyhetsbrev

När du handlar underkläder online så ska du även be om ett nyhetsbrev från butiken. Det här är ett brev som skickas till din email och som annonserar då det blir dags för reor och speciella kampanjer. På så vis kan du fånga de bästa erbjudandena då de dyker upp och spara stora pengar på att handla underkläderna direkt på nätet.