Billigtmakeup.se – samlingssida för smink m.m.

Den som surfar in på sajten billigtmakeup.se möts av ett stort antal smink-, och skönhetsprodukter. Det ser lite ut som en e-butik men skillnaden är att det inte är en butik alls. Det är snarare en samlingssida för dessa produkter, där besökaren sedan kan klicka sig vidare till en faktisk butik för att göra ett köp.

Sajten har även en smink- och skönhetsblogg. Läs mer om den och mer om vad sidan har att erbjuda här.

Smink, – och skönhetsblogg

Billigtmakeup.se har en blogg om smink och skönhet, som även den hittas direkt på hemsidan. Här finns flera inlägg som är smink- och skönhetsrelaterade på ett eller annat sätt. Ett av blogginläggen förklarar till exempel ”hur du får dom perfekta ögonbrynen”, där det i texten skrivs om olika ”looks” när det kommer till just ögonbryn, samt vilka typer av produkter som kan användas.

Ett annat blogginlägg på billigtmakeup.se beskriver den växande trenden kring den så kallade ”countormetoden”, där ljusa och mörka sminkprodukter används för att ljusa upp och skugga olika partier i ansiktet. Genom att till exempel lägga mörk skugga strax under kindbenet kan detsamma få en tydligare kontur.

Även om blogginläggen alla passar under kategorin smink och skönhet är innehållet varierande och intressant för den som intresserar sig för just smink och skönhet.

Vad är billigtmakeup.se?

Billigtmakeup.se ser ut som en e-butik. Här finns smink- och skönhetsprodukter i mängder, med tillhörande pris angivet under respektive produkt. Men de går inte att köpa direkt på sajten. Sidans mål är istället att samla ihop dessa produkter på en och samma plats, där produkterna sedan länkar vidare till den återförsäljare som har det bästa priset på varje enskild produkt.

Kort och gott vill man erbjuda sina besökare att hitta rätt produkt till rätt pris – utan att behöva ”dammsuga” nätet på egen hand.

Billigtmakeup.se har plockat ihop smink- och skönhetsprodukter från många olika kategorier, bland annat:

  • Smink – så som ögonskuggor, high lighters och nagellack
  • Hudvård – så som ansiktskrämer och kroppslotion
  • Hårvård – så som schampo, inpackningar och hårfärg

Förutom ovan nämnda går det även att hitta tandblekningar och parfymer och andra dofter får både dam och herr. I raden av kategorier syns även ”populära varumärken”, en sökfunktion för manuell sökning samt en sminkblogg.

webmaster
Senaste inläggen av webmaster (se alla)