Sov gott med produkter från Lenoites

Om du aldrig har använt en sovmask över dina ögon när du ska sova kanske du inte förstår storheten med en sådan. Men om du testar en sovmask från Lenoites kommer du med all sannolikhet upptäcka att det är fantastiskt! Eller varför inte ge bort som present till någon som har det mesta!?

Det är ett bra redskap när du till exempel upplever att du blir störd om det inte är helt mörkt. Detta kan det till exempel bli på sommaren om du inte har heltäckande mörkläggningsgardiner.

Du kanske har en partner som vill vara vaken medan du vill sova och vill ha det mörkt omkring dig. Eller så lider du av migrän och behöver ha det så mörkt som bara möjligt. Det är även utmärkt när du reser med exempelvis tåg, buss eller flyg.

Som du märker finns det en hel uppsjö med förslag på aktiviteter där en sovmask från Lenoiutes är bra. Den är behaglig mot huden och andas. Att sovmasken är vacker att se på och tillverkad i mullbärssiden är dessutom andra fördelar som medföljer.

Så tar du hand om din sovmask från Lenoites

Olika produkter håller generellt en längre tid förutsatt att man tar hand om dem. Genom att sköta om din sovmask och ge den en tvätt och lite kärlek kommer du att förlänga dess livslängd. Du håller också den fräsch och snygg så länge som möjligt. Detta gör du genom att:

  • Förvara den i den väska som medföljer.
  • Tvätta i kallt vatten (helst 30 grader).
  • Tvätta i tvättmaskin och använd då programmen handtvätt eller fintvätt.
  • Lägg sovmasken i en separat tvättpåse när du ska tvätta den.
  • Använd ett milt och enzymfritt tvättmedel.
  • Lufttorka sovmasken efter tvätten.
  • Du kan stryka den med hjälp av inställningen för siden på ditt strykjärn eller ånga den.

Om du har fått en fläck på sovmasken från Lenoites bör du först blötlägga den i kallt vatten. Du bör också försiktigt badda fläcken med ett milt rengöringsmedel. Om du inte gör det så snart du har upptäckt fläcken kan det bli svårare att få bort den.

Henrietta Holmgren
Senaste inläggen av Henrietta Holmgren (se alla)
Profilbild

Written by

Mina områden är kultur och samhälle. Dessutom har jag ett stort intresse för shopping och fynd online! I mina artiklar går det att få senaste nytt såväl som recensioner eller jämförelser av produkter och varor. Titta gärna i mina poster!