Så gör du ditt barns studentfest fulländad

Studentfirandet är ett viktigt firande eftersom det på ett sätt markerar att ditt barn är på väg ut i vuxenlivet. För att firandet ska bli så bra som möjligt kan du förbereda dig genom att köpa saker som till exempel studentskylten.

Utspringet. Den där speciella stunden på studentdagen då studenten rusar ut på trappan och sveper med blicken över folksamlingen för att hitta sina nära och kära. Tänk dig att ni står där och högt över huvudet håller ni ett studentplakat med den bästa bilden som existerar på ert barn! Studentskylten är viktigare än man kan tro. Den symboliserar att ditt barn har vuxit upp från det där lilla pyret på bilden till en vuxen person som klarat av något mycket viktigt i livet – skolan.

Beställ en studentskylt enkelt på nätet

Det finns sidor på nätet där du enkelt kan beställa en studentskylt genom att ladda upp den bild du vill använda och sedan använda någon av de mallar som finns. Studentskyltarna finns i tre olika storlekar och du får med allt du behöver för att sedan montera skylten hemma. En liten skylt är bra om du har en bild med lite sämre upplösning som inte tål att uppförstoras så mycket. Studentskylten är även utrustad med ett regnskydd, för det vet vi ju alla att det svenska sommarvädret inte går att lita på. En studentskylt går att få dubbelsidig så att bilden syns från alla håll och vinklar. Studentskylten går även att fästa på studentflaket. Andra bra användningsområden för din studentskylt är att den är bra att fläkta sig med om det är varmt, särskilt om du tagit den största modellen. Nackdelen med den stora modellen är att den fångar mycket vind och kan vara besvärlig att hantera. Fördelen är att den garanterat syns bra i folkvimlet. När du beställer din skylt så tänk på att välja en mall som tar fram färgerna på ditt foto eller förstärker färgerna i barnets hy till exempel. Våga välj en stark färg som gör att din skylt sticker ut och syns lite extra.

Tonny Bergqvist
Senaste inläggen av Tonny Bergqvist (se alla)
Profilbild

Written by

Huvudsakliga ämnen i dessa artiklar är kultur och samhälle. Design och klassiska produkter är någonting jag uppskattar mycket. Flera artiklar tar också upp återförsäljare såväl som nya sortiment. Besök mina inlägg här på sidan för inspiration.