Massageolja för hela kroppen

Det finns många typer av massageoljor, både oljor som används av professionella massörer och massöser, men också stämningshöjande oljor för intima stunder. Beroende på användningsområde finns bland annat:

  • Stimulerande och värmande massageoljor
  • Mjukgörande oljor
  • Oljor med svalkande effekt
  • Aromoljor
  • Eteriska oljor

Massageolja är viktigt och bra att använda vid all typ av massage eftersom det lätt annars uppstår obekväm friktion som bränner huden. En del använder även geler, men oljor har många fördelar gentemot geler som snarare lägger sig som ett skikt över huden. Vid rygg- eller axelmassage är det exempelvis bra med en mjukgörande olja, gärna med en härlig doft som skapar en avslappnande atmosfär. Med en mjuk doft får man även en extra avkopplande effekt i hela kroppen, eftersom hjärnan stimuleras med en rogivande lukt. Kroppen kan på så vis snabbare komma i ett helt avslappnat läge. Se vidare på erotikforum.bloggare.eu.

Massageoljor för intima stunder

Det finns otroligt många oljor utvecklade för erotiska lekar och intim massage. Dessa har ofta vissa ämnen som stimulerar kroppens känsligare delar, som klitoris eller ollonet. Det dessa oljor gör är att öka känsligheten, något som ofta kan vara skönt. Samtidigt kan dessa massageoljor även ha spännande dofter som är väl utvalda för att tilltala de erotiska sinnena. Olika dofter har nämligen olika effekt på vår hjärna och hur vi reagerar. Lavendel är exempelvis en avkopplande doft som får oss att slappna av. Medan tropiska dofter som melon, passionsfrukt och ananas snarare kan ha en mer eggande effekt. På sidan ”vuxenleksaker” finns tips och recensioner.

Massageolja med smak

För erotiska stunder med din partner finns det massageoljor med smak och doft. Dessa oljor kan tillföra mer spänning och lust samtidigt som de ökar sinnena och känsligheten. Se vidare inspiration här. Med oljor, härlig musik och tända ljus kan du enkelt skapa en rogivande stämning, oavsett om du vill tillbringa kvällen ensam eller med en älskare. För den som letar efter oljor för intimt bruk erbjuder RFSU många skonsamma produkter som kan användas utvärtes men på intima områden på kroppen. Kom ihåg att den här sortens oljor inte kan ersätta vanligt glidmedel samt att du bör se efter vilken sorts glidmedel som ska användas till olika kondomer.

Clarence Fransson
Senaste inläggen av Clarence Fransson (se alla)
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för diverse relevant info. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om en rad ämnen med anknytning till handel online. Försäljning på nätet växer för varje år och den som inte redan handlat online, har någonting roligt att uppleva! Välkommen att läsa mina texter om shopping och varor på nätet!