Utbud och skor från Joya

Joya startades i Schweiz av två innovativa entreprenörer – Karl Muller och Claudio Minder. Den senare är känd i landet, inte inom skobranschen utan som mediaexpert, men när dessa två slog sina kloka huvuden ihop skapades något helt nytt på skomarknaden. Joya skor är kända för sina ergonomiska och avlastande skor – perfekta för den med rygg, – och ledbesvär av olika slag. Nedan kan du läsa mer om produktutbudet Joya skor.

Joya – skor för både dam och herr

Joya har inget enormt utbud av skor men det finns något som passar för dom flesta. I utbudet finns modeller framtagna för både herr och dam, och för olika tillfällen. Designen på skorna är modernt utformad men mest fokus har man lagt vid att skapa fotriktiga, sköna, mjuka och avlastande skor. Många av modellerna, både herr och dam, har en rundad och mjuk sula för att lindra stötar vid gång.

Vardagsskor

I utbudet från Joya finns ett par olika skor att välja bland, som passar att bära till vardags. Det finns modeller som lämpar sig för promenader lika väl som en dag hemma i trädgården, lätta sandaler lika väl som vattentåliga utomhusskor som passar utmärkt vid till exempel skogspromenader.

  • Sneakers – Dom sneakerliknande skorna från Joya påminner kanske inte så mycket om dagens ”vanliga” sneakers, främst beroende på den annorlunda sulan. Den är speciellt framtagen för att dämpa hårda stötar och för att ge avlastning till både fötter och rygg.
  • Sandaler – Märker erbjuder även sandaler och tofflor och likt dom andra modellerna har ofta dom ofta en tjockare och rundare sula. Man kan alltså se att det finns en likhet, oavsett modell, som är utmärkande för dess skor.

Joya arbetsskor

Joya har även arbetsskor i sitt utbud, vilka är bra för den som har ett arbete som innebär mycket stående eller gående. Likt märkets andra modeller har man fokuserat på att ta fram fotriktiga skor som är avlastande och sköna framför något annat.

Priser

Riktigt bra skor kostar ofta lite mer. Med tanke på Joyas egenskaper så kan man nästan räkna ut att priset också ligger i en något högre prisklass. En vanlig sneakerliknande sko kostar ca 2300 kronor men priset kan vara både lite högre och lite lägre beroende på modell. En sandal ligger runt ca 1700 kronor och en arbetssko får man betala drygt 2000 kronor för.

Clarence Fransson
Senaste inläggen av Clarence Fransson (se alla)
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för diverse relevant info. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om en rad ämnen med anknytning till handel online. Försäljning på nätet växer för varje år och den som inte redan handlat online, har någonting roligt att uppleva! Välkommen att läsa mina texter om shopping och varor på nätet!