Skönhetsklinik Göteborg

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar på olika områden av kroppen.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöra arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan. Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Vad kostar botox?

Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna. Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox argrynka eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som går att behandla. En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Fillersbehandling

Fillers är anpassade för våra kroppar och ansikten. Fillerbehandlingar kan användas till olika delar av ansiktet. Hakan är en av de mest uppskattade dragen av kroppen och en skönhetspunkt som kan fyllas och ändras till vad du vill ha. Snyggare käklinje är ett intresse hos många och behandling med filler i käklinjen kan kliniker hjälpa dig med. Fillers skapades för att ge en naturlig volym på det behandlade området. Legitimerade behandlare vill ge dig naturliga resultat som du är nöjd med och som du trivs med.

Fillers

Med fillerbehandling kan du få ett mer profilerat ansikte och skarpare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Filler är ett bra val för att exempelvis ändra din näsas proportioner och som är ett populärt alternativ till näsplastik. Upplever du exempelvis att du har brednäsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.

Det finns olika sätt att behandla med filler. Några av skälen till fillers är:

  • Få till en nästipp korrigering
  • Brednäsa
  • Fylla ut haka

Fillers läppar pris

Behandlingar med fillers för exempelvis näsan skiljer sig olika från skönhetsklinik till skönhetsklinik med varierande prisskillnader. Du får en offert i samband med möte hos behandlaren som ni besöker innan ingreppet. Där går ni igenom vilken mängd ni önskar, om ni testat behandling med filler innan eller om det är första gången för er och vad som sker efter behandlingen är gjord. Det är under mötet som kliniken ger sin åsikt om mängd och ingrepp för att ge ett resultat som är naturligt.

Göra fillers

Du börjar med en kort konsultation tillsammans med kliniken för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Beroende på om det är din första fillerinjektion för exempelvis utfyllnad av haka eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att skönhetskliniken ska ge sin expertis kring hur exempelvis, näsan bör behandlas. Till fillers ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. Injiceringen av filler startar när bedövningen lagt sig och är vanligtvis färdig inom 5-15 minuter beroende på mängden fillers som behandlingen består utav.

Fillers före efter

Vår Skönhetsklinik är med dig hela vägen när du ska göra din fillerbehandling i Göteborg. När du är klar med din fillerbehandling med exempelvis fillers läppar är vanligtvis att svullnad och irritation är aktuellt. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och typ av fillers, för att det är inte ovanligt att det känns som vanligt i många fall. Din rodnad och svullnad går ner i takt med att irritationen lägger sig och det kan ta ett par dagar.

Fillersbehandlingen räcker i regel 3-12 månader beroende på hur regelbundet du gör fillers. Kontinuerliga fillers skapar längre varaktighet för exempelvis läppförstoring och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner olika från person till person. För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör i början med din behandlare för att komma fram till hur du vill exempelvis göra med din näsa och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid fillers.

Dan Åberg
Profilbild

Written by

En driven och kreativ krönikör med stort intresse av trender och näringsliv. De områden jag hanterar utgår från trender och innovation. Kläder, skor, mode, vitvaror eller leksaker. Allt man kan handla på nätet går att hitta information om i mina artiklar. Hoppas du blir inspirerad!