Avslappning och djup massage

Massage är något som kan gynna de flesta av oss, en slags terapi för kroppen. Vi är många som idag arbetar stillasittande många av dygnets timmar, något som kroppen inte alls är gjord för. Detta medför många problem som ryggont, axelvärk och spänningar i nacken. Genom att gå på regelbunden massage kan du få hjälp att lösa upp hårda knutor som annars tenderar att smärta. Du kan även få olika typer av massage, exempelvis gravidmassage eller idrottsmassage. Hos Massagestockholm.se kan du enkelt boka tid för valfri massage direkt via hemsidan. Då de har över 30 anslutna massörer och massöser finns det alltid någon tillgängliga. Samtliga är naturligtvis både utbildade och har erfarenhet. Massagestockholm.se har totalt fyra stycken mottagningar i huvudstaden. Du hittar dessa på adresserna Södermalm, St. Eriksplan, Odengatan samt inne i City. Deras centrala positioner gör att de flesta enkelt kan ta sig hit efter eller innan arbetet. Det är trots allt viktigt att du inte ska ha en lång resväg för att ta dig till massagen. Detta kan innebära extra stress som givetvis blir kontraproduktivt om du just ska dit för att slappna av.

Tre typer av massage

Den som önskar testa kan välja mellan tre olika typer av massage; gravidmassage, klassisk massage samt idrottsmassage. Den klassiska massagen är en massage som fokuserar på rygg eller helkropp och som ger dig skön avkoppling. Det är en massage som gör gott men som även riktar in sig på välbehag. Idrottsmassage är å andra sidan en massage som är anpassad för dig som tränar. Många idrottare (och även oss som går på gymmet) kan lätt få muskelspänningar och andra besvär. Med en idrottsmassage fokuserar massören på att stretcha ut kroppen och få bort spänningar i muskler som orsakar problem. Gravidmassage är också något du kan få hos Massagestockholm.se och är en massage för gravida. Den här massagen är vanligtvis lite mjukare än den klassiska och kvinnan ligger antingen på sidan eller på en skön gravidkudde. När du är gravid utsätts kroppen för mycket extra belastning och det är vanligt att man får ont i kroppen. Särskilt ryggen kan vara utsatt med den extra vikten på magen. Boka in en härlig massage hos Massagestockholm.se redan idag!

Siri Ivarsson
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för senaste nytt i de flesta tänkbara inriktningar. Jag diskuterar gärna nyheter och skriver ofta om dessa. Butiksreor och unika produkter är sådant som ofta hart en tongivande plats i mina krönikor. Titta gärna i mina övriga artiklar för tips.