Ändra frisyr smidigt med Extensions

Löshår finns i många olika utföranden idag och innan man ger sig i kast med att beställa hem hår, kan det vara bra att fördjupa sig i de alternativ som finns att välja mellan. Vad är ditt syfte med löshåret och vilken typ kan passa ditt hår som bäst?

Ett löshår som du får som mest nytta och glädje av är av 100% äkta hår. Det har bättre hållbarhet och kommer att hålla sig mjukt och fint längre tid. Du kommer även kunna använda dig av värmetång och dylikt för att skapa olika frisyrer. Även om det skulle komma med en högre prisklass jämfört med många andra på marknaden, så betalar du för god kvalité och håret kommer att bli lättare att hantera.

Extensions är ett enkelt sätt att snabbt och enkelt byta frisyr. Med extensions kan du få den frisyr du alltid har velat ha, vare sig det enbart gäller för speciella kvällar eller om du vill ha en frisyr som håller i flera månader. Om du vill kunna ta ut hårförlängningarna dagligen, så finns bland annat paket med Clip-on Extensions. Ett paket räcker till de flesta för att få mer volym och kanske även längre hår.

Extensions som håller i månader

Om man önskar sätta i löshår som håller i flera månader, finns det olika alternativ. Nail Hair är tunnare slingor som har ett litet vaxfäste i toppen. Detta värmer man upp med en speciell värmetång och sätter sedan fast i sitt eget hår, nära sin hårbotten. Denna process kan ta upp till några timmar att utföra och det bästa är om man har någon som hjälper en med isättningen.

Tape Extensions är lättare att sätta i sitt hår och en del klarar lättare av att sköta detta själv. Även om man kan få ett bättre resultat när någon annan hjälper en. För nybörjare är denna metod lättare att lära sig. Därmed kan det vara lättare att hitta någon som kan hjälpa en med isättningen.

Nytt hår på bara några minuter

För att få ett ny hårfrisyr på bara några minuter kan det kanske vara passande med Clip-in Ponytail, Halo Extensions eller Clip-on Extensions. De två senare fäster man i sitt eget hår med klämmor som sitter på hårfästet. Dessa och Ponytail som mer eller mindre bara surras fast med ett kardborreband är passande alternativ om man vill förändra snabbt och enbart för dagen. Dessa är sedan också enkla att ta ut.

De finns några andra alternativ att titta på. Titta på utbudet och fundera på vad som kan passa dig som bäst. Om du önskar ett löshår som kan sitta i längre tid, så tänk även på att beställa medel som underlättar jobbet med att ta ut slingor. Då sliter det inte heller på ditt eget hår.

webmaster
Senaste inläggen av webmaster (se alla)