Hitta och köp iPhone på Cdon

CDON är en av Sveriges och Nordens största plattformar för E-handel. Här finns produkter från olika e-butiker samlade på ett och samma ställe och utbudet är nästintill enormt. I utbudet finns bland annat många olika modeller av iPhones – så här följer en guide för att hitta rätt i det stora utbudet och för att genomföra ett eventuellt köp.

Hitta ”rätt” iPhone på CDON

Cdon finns som sagt ett enormt utbud av produkter, vilka kommer från olika återförsäljare. E-butiker kan alltså välja att lägga ut sina produkter på sajten men för konsumenter är det som att handla i vilken onlinebutik som helst. Alla produkter syns och köps direkt via CDON utan några ”vänta, medan du slussas vidare”.

Med ett stort utbud kan det dock kännas svårt att hitta det som efterfrågas men på den här handelsplattformen finns många verktyg för att hitta rätt – i det här fallet rätt iPhone.

Första steget i navigationen, från startsidan, är att klicka på kategorin ”Mobiltelefoni” och därefter ”Apple”.

Sidan har sedan både filtrerings- och sorteringsverktyg där det går att klicka i önskad modell, till exempel iPhone 12, 13, 13 PRO, XR eller vilken modell som nu önskas. I filtreringsverktyget går det även att klicka i skärmstorlek, prisklass samt ”varans skick” – det eftersom vissa återförsäljare som annonserar på sidan erbjuder begagnade iPhones.

Sorteringsverktyget kan även det användas för att hitta rätt. Där går att välja vilka produkter som ska visas först – till exempel dom med lägst eller högst pris eller kanske dom mest sålda.

Under varje enskild produkt som visas finns en sedvanlig produktbeskrivning. Här går det även att se vilken butik som är den faktiska återförsäljaren av den aktuella produkten och därmed även från vilken butik den kommer att skickas när beställningen är genomförd.

Genomföra köp

Att handla på CDON är precis som att handla i vilken vanlig e-butik som helst. Den önskade produkten läggs i varukorgen innan det är dags att gå vidare i kassan. Väl i kassan fylls person- och adressuppgifter i och därefter väljs betalsätt. Här går det att välja mellan flera olika alternativ, så som:

  • Direktbetalning med kort
  • Direktbetalning via internetbank
  • Faktura (även delbetalning)

När betalningen är genomförd kommer varan att packas och skickas från den aktuella e-butiken, vilken alltså inte är CDON utan någon av dom som valt att lägga ut sina produkter på plattformen.

webmaster
Senaste inläggen av webmaster (se alla)