Numerologi – siffrorna som berättar om livet

Är du en andlig person som är intresserad av att förstå hur siffror kan vägleda dig genom livet? Då kanske numerologi är något för dig. Talsymbolik har använts under flera århundranden och många kulturer och generationer har använt siffror som vägledning i livet.

Numerologi handlar om hur siffror och andlighet hör ihop. Inom numerologin står varje siffra för särskilda egenskaper. Udda siffror symboliserar generellt kreativitet, konstnärlighet och intuition medan jämna siffror står för det konkreta där intellekt och logik är i fokus. Viktiga siffror inom numerologin är de så kallade livstalen. Det är tal som är kopplade till ditt personbevis och ditt födelsedatum. På tarotguiderna.com kan du läsa mer om alla detaljer kring hur du räknar ut dina livstal.

Olika personlighetstyper

Inom numerologin finns även teorier om hur ditt namn påverkar din personlighet. Om ditt förnamn börjar på vissa bokstäver så betyder det att du har vissa personlighetsdrag. På tarotguiderna.com kan du läsa om vilka bokstäver som symboliserar vilka egenskaper. Dina mellannamn står för talanger du har som inte syns vid första anblicken. Du kan även få reda på vad du vill och önskar genom att lägga ihop alla vokaler i dina namn och på så sätt få fram en siffra. Siffrorna 1-9 står för olika personlighetstyper. Till exempel betraktas ettor som ensamvargar, men de är även naturliga ledare. En nia försöker att rädda hela världen och är inriktade på rättigheter. På tarotguiderna.com kan du läsa mer om de nio olika typerna och lära dig mer om dina styrkor.

I Sverige finns ett gäng olika personer som sysslar med numerologi. Många av dem har hemsidor där du kan leta mer information innan du besöker en numerolog eller beställer från nätet. Tarotguiderna har listat fem personer som sysslar med numerologi i Sverige. De olika personerna har lite olika inriktningar och de använder även andra metoder som till exempel färgterapi, astrologi eller tarotkort. På internet finns även en mängd hemsidor där du kan fylla uppgifter om dig själv för att få fram saker som ditt namnstal, själstal, personlighetstal, uttryckstal eller ödestal. Dessa tal berättar om olika saker som till exempel vad du kan åstadkomma i livet, vad du önskar eller personlig relationer.

Siri Ivarsson
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för senaste nytt i de flesta tänkbara inriktningar. Jag diskuterar gärna nyheter och skriver ofta om dessa. Butiksreor och unika produkter är sådant som ofta hart en tongivande plats i mina krönikor. Titta gärna i mina övriga artiklar för tips.