4 saker att göra med knoppar

Har man inte satt sig in i det kan det vara svårt att veta, men knoppar kommer i många olika storlekar, färger och material. En enkelt sökning online kan snabbt ge dig en uppfattning om det stora utbudet. Vad har man då knoppar till? Det allra vanligaste stället att ha dem är förstås på luckor, såsom köksluckor eller badrumsluckor. Men eftersom knoppar finns i så otroligt många olika vackra former och mönster, vad mer kan man göra med dem än att bara ha dem på luckor?

1, Hänga handdukar på dem
Detta finns nog redan i var mans hem – knoppar för att hänga upp kökshanddukar, badhanddukar med mera. Men är du en av dem som använder dig av krokar av mindre vacker modell för detta ändamål, rekommenderar vi att du tar en titt på utbudet av knoppar! Det finns något för alla stilar och fördelarna med knopparna är att de ofta är mer gedigna än krokarna.

2, Dekorera väggarna
För de som är lite mer artistiska av sig kan man använda sig av knoppar för att dekorera väggarna. Det går att hänga saker eller dra snören eller tyger runt och mellan dem, eller varför inte bara sätta dem på ett sådant sätt att de skapar intressanta former? Att göra allt på samma gång kan skapa många intressanta kreationer. Till exempel sätta knoppar så att de skapar en grov form av en blomma och sedan dra ett vackert tyg eller snöre runt om för att skapa blad och liknande.

3, Att sätta upp på väggarna i barnrummet
Med alla leksaker och kläder som barn har, går det inte att hitta för många sätt att förvara dessa på. En bra idé är att sätta upp knoppar på väggarna och dörrarna i barnrummet. Knoppar för kläder, knoppar för ryggsäckar, knoppar för att hänga vissa leksaker på. Eftersom det finns många både häftiga och vackert mönstrade knoppar fungerar det för vilken stil ditt barn nu än föredrar.

4, Använda för att hänga växter och blommor
Det har blivit mer och mer populärt att försöka dekorera väggarna med växter och att ha så kallade vertikala odlingssystem. Ett tips är att låta dessa vägganpassade hängkrukor, hänga från dekorativa knoppar. Sätt gärna knopparna i olika höjder för att skapa ett mer levande och intressant intryck. Försök också att matcha krukorna med knopparna för att skapa ett enhetligt tema. För att göra det ännu mer intressant, sätt upp några fler knoppar och häng andra saker från dem, som matchande kedjor eller tassels.

Clarence Fransson
Senaste inläggen av Clarence Fransson (se alla)
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för diverse relevant info. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om en rad ämnen med anknytning till handel online. Försäljning på nätet växer för varje år och den som inte redan handlat online, har någonting roligt att uppleva! Välkommen att läsa mina texter om shopping och varor på nätet!