Olika hudvårdsserier inom Dermalogica

Olika hudvårdsserier inom Dermalogica

Dermalogica utvecklar hudvårdsserier för att kunna möta behovet hos flera olika hudtyper och hudbesvär. Genom att läsa på om deras serier blir det lättare att hitta rätt produkt. De serier som erbjuds är följande:

Age Smart

En serie av produkter från Dermalogica som ger huden lyster, mjukhet och spänst. Detta genom att innehålla ingredienser som bromsar hudens normala åldrande. Alla åldras och kommer få hudförändringar men med serien kommer detta inte synas lika tydligt.

Clear Start

Clear Start är en hudvårdsserie som främst vänder sig till tonåringar. Detta utifrån att tonåringar ofta får pormaskar och blemmor. Serien är lugnande och rengörande för huden samtidigt som den är kraftfull och skapar en mjukare finare hud.

Dermalogica Body Therapy

En allroundserie som passar för hela kroppen. Ett bra val för personer som inte har specifika problem med sin hud. Produkterna innehåller eteriska oljor och skapar en mjuk och avslappnad hud.

Medic Clearing

Medic Clearing är en hudvårdsserie som vänder sig till personer som ”då och då” har problem med blemmor. Produkterna minskar hudens produktion av talg vilket gör att risken för blemmor minskar. Istället skapas en mjukare och lenare hud.

Powerbright

Personer som tycker att pigmentfläckar är irriterande kan investera i produktserien ”Powerbright” från Dermalogica. Produkterna minskar pigmentfläckarna och innehåller även antioxidanter vilket är grunden för att minska föråldrande av hud.

Utlracalming

Precis som namnet påvisar är detta en serie som verkligen ”lugnar ner” huden. Hudvårdsprodukterna är framtagna för hud som är extra känslig alternativt överansträngd. Kan exempelvis användas vid rodnader eller irritation i huden. Huden får även ett långsiktigt skydd och ökar sin förmåga att bevara fukt.

Daylight Defense

Daylight Defense är produktserien som passar för hud som behöver extra mycket fukt. En kraftigt fuktgivande samt mjukgörande serie som även har högt UV-skydd. På detta sätt skyddas huden mot både UVA samt UVB-strålning. En bra hudvårdsserie för personer som ofta är ute och därmed utsätts för solljus.

Shave

En serie, från Dermalogica, som vänder sig till personer som behöver extra mjukgörande produkter i samband med rakning. Den presenteras som ”ultralugnande” och mjukgörande. Det är relativt vanligt att huden blir väldigt torr efter rakning – något som dessa produkter alltså motverkar.

  • Minskar irritation vid rakning
  • Återställer hudbarriären
  • Mjukgör och minskar därmed hudens känslighet
Clarence Fransson
Senaste inläggen av Clarence Fransson (se alla)
Profilbild

Written by

Läs gärna mina artiklar för diverse relevant info. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om en rad ämnen med anknytning till handel online. Försäljning på nätet växer för varje år och den som inte redan handlat online, har någonting roligt att uppleva! Välkommen att läsa mina texter om shopping och varor på nätet!