Compact power shadows för ett perfekt resultat

När man sminkar sig så är ögonen viktiga att framhäva. Ett måste är då att använda compact powder shadows. De kommer garanterat att höja hela din make up och dina ögon kommer att gnistra och tindra som aldrig förr. De är helt enkelt oumbärliga för sminkväskan. De säljs i många olika nyanser och färger så du kommer garanterat hitta dina favoriter. Du kan även välja konsistens, det finns torrare och mer krämiga texturer, matta och skimrande. Alla alternativ är mycket lättarbetade och varken dammar eller smular.

Varför använda en compact powder shadow?

Med compact powder shadow så får du ett resultat som helt enkelt inte går att jämföra med andra ögonskuggor. Compact powder shadows säljs i paletter med många olika nyanser. Det brukar finnas en bas som jämnar ut, två smoky nyanser och två ljusare nyanser. Du kan skapa alla tänkbara stilar precis enligt dina personliga referenser. Det finns matta- och sammetsnyanser, nyanser med metallic finish och nyanser med speciella ljuspigment. Med ljuspigment ser dina ögon större och djupare ut. Compact powder shadows är otroligt enkla att använda. Konsistensen är mjuk, det känns som att använda silke på huden. De håller länge, även om du inte vill använda en primer. Ögonskuggorna går att blanda så att du får precis den nyans du vill ha och som du passar bäst i.

Många användningsområden

Compact powder shadow kan användas som klassisk ögonskugga, som rouge, highlighter och skuggning. De passar att användas i vardagen så väl som när du ska gå på fest. De är också perfekta för dig som håller på med teater eller dans. De är mycket enkla att tona ut och färgerna går att bygga upp på olika sätt. Den aprikosa färgen passar utmärkt att använda som rouge, den vita nyansen kan läggas i inre ögonvrån som då lyfter upp och framhäver ögonen på ett fint sätt. Den ljusbruna nyansen piggar upp ögat och får dig att se mindre trött ut.

Hållbara ögonskuggor

Compact powder shadow är mycket hållbara på alla tänkbara sätt. De sitter på en hel dag utan att börja rinna och du behöver inte sminka om dig under dagen. Du behöver inte ta med dig necessären när du ska gå ut, så säkra är de. Tappar du dem i golvet så går de inte sönder. De är enkla att ha med när man reser, de går till och med att pressa ned i resväskan utan att ta skada.

Pär Strömberg
Profilbild

Written by

Jag är en krönikör med stort intresse för nyheter och näringsliv. Huvudsakliga områden jag hanterar utgår från trender och innovation. Som krönikör på denna sida, har jag alltid en nyfiken inställning och skriver om såväl heminredning som möbler och trender. Hoppas du tycker om mina texter!