Nu bättre än föregångaren

Har du undrat huruvida det är en myt att kvinnor kan få flera orgasmer i en följd? Om du är skeptisk är du sannolikt långt ifrån ensam – å andra sidan har du då troligtvis inte upptäckt Satisfyer Pro 2 Next Generation. Men vad är det egentligen för speciellt med denna sexleksak och hur har den blivit så populär? Läs vidare så får du svaret!

Originalversionen av Satisfyer gjorde sig känd för sin sugteknik. Den skapar luftvågor kring klitoris likt ett litet vakuum. Men för att ytterligare förhöja njutningen vibrerar dessutom huvudet på sexleksaken. På så vis ger den många kvinnor orgasm mycket snabbare. Faktum är att det kan räcka med så lite som en minut eller två även om det i vanliga fall tar dig kanske fem till tio minuter eller mer.

Så har Satisfyer Pro 2 Next Generation förbättrats

Den nya versionen av sexleksaken går under namnet Satisfyer Pro 2 Next Generation. Precis som du säkert förväntar dig har tillverkaren här höjt ribban rejält. Den senaste varianten har knappar som låter dig höja eller sänka intensiteten. Dessutom har den utrustats med ett bredare huvud som erbjuder mer komfort. Som om inte detta vore nog är även motorn tystare vilket minskar risken för att du skulle bli upptäckt om någon är i rummet bredvid. Den största skillnaden är dock att den nya versionen är betydligt mer kraftfull än den tidigare.

För att sammanfatta och utveckla det hela har alltså sexleksaken förbättrats på följande vis:

  • Knappar: Satisfyer Pro 2 Next Generation har plus- och minusknappar som hjälper dig att höja respektive sänka intensiteten. Den tidigare varianten av sexleksaken hade bara en enskild knapp med vilken du stegvis växlade mellan olika intensiteter. Bägge varianterna har en separat på- och avknapp.
  • Ljud: De motorer som sitter inuti Satisfyer Pro 2 Next Generation har också förbättrats. Det gör att sexleksaken nu är tystare än sin föregångare. Detta är välkommet om du vill kunna använda den lite i smyg.
  • Ljus: Istället för ett separat LED-ljus lyser nu på- och avknappen upp och förser dig med ett lite mjukare ljus än föregångaren.
  • Färg: Den nya versionen av sexleksaken har en lite mer nedtonad färg som påminner lite mer om koppar än om rosa.
Dan Åberg
Profilbild

Written by

En driven och kreativ krönikör med stort intresse av trender och näringsliv. De områden jag hanterar utgår från trender och innovation. Kläder, skor, mode, vitvaror eller leksaker. Allt man kan handla på nätet går att hitta information om i mina artiklar. Hoppas du blir inspirerad!